Mona, Kort en Bondig

Kort en bondig!
Soms blond, soms Rossig.

Ik ben  Conversation Manager bij JUSt Agency en deel mijn amusante kijk op de wereld vaak in gezelschap van mijn Nikon. “Social Photography” would be my heaven on earth,

Meer zelfs, ik heb altijd een fototoestel bij me. Is het niet mijn Samsung S3, dan is de GoPro of mijn D5000. Ik ben dan ook een stevige Instagrammer en je vindt alle leuke event foto’s op mijn Facebook Page.

Met mijn bachelor Office Management op zak, wou ik mij verder ontplooien in de digitale wereld. De keuze voor de ‘Ehsal Management School‘ was zeer snel gemaakt. De gastdocenten waren geweldig. Mijn woordkeuze verklapt hier toch wel mijn enthousiasme. Afgestuurd in april ’14 met de intentie om een lange vakantie te nemen…

En toen kwam JUSt Agency. De übergezellige JUSt familie verovert sinds juli 2013 de wereld van Brussel tot Moskou op vlak van Social Activation. Twijfels? Neen die waren er niet, ik vloog er direct in! Zo draag sinds mei’14 met trots de titel van Conversation Manager en dit voor de zaligste merken waaronder Panos, Ben&Jerry’s,… (My JUSt Story with Adobe Voice)

Verder speel ik voetbal bij Sk Steenhuffel op een vrij amateuristische, maar ongelofelijk plezante manier! Buiten zijn in de natuur is voor mij ontspannen en genieten. Ik trek dan ook geregeld richting het zuiden van ons landje om er heerlijk te wandelen. Een liefde die ik van thuis uit meegekregen heb.

Les Vans, vies, nature, picnic

Diner with a view

Op reis gaat doet iedereen graag  natuurlijk! Maar ik doe het toch nog iets liever dan al die anderen! Het zaligste avontuur was met de Ford Transit doorheen Frankrijk trekken. De Transit was onze camper en de wereld onze tuin. Van Reims tot Dijon langs Malarce-sur-la-Thines, Saint-Laurent-du-Pape en verder.

Dat gevoel van vrijheid zal ik nooit vergeten en hoop het snel nog eens te doen! Een echt avontuur en een aanrader voor de kampeerliefhebbers.

Dit ben ik, kort & bondig.

2 gedachtes over “Mona, Kort en Bondig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s