BUSTED: Colruyt & Samenwonen

Ik las deze leuke onderstaand post en nam even de proef op de som. Het gaat over de Huwelijk / samenwonen kortingskaart. Ik vulde het formulier ergens in februari in en we gingen aan de slag. Bij nader inzien had ik dit pas veel later moeten ingeven. But anyway, we hebben ons goed laten gaan! De 1ste keer gingen we toen het de grote wijnactie was aka het wijnfestival. We toonden zo gelukkig en trots onze tijdelijke ‘Samenwoonkaart’ aan de kassa en de rest was geschiedenis.

Thuis bekeken we nogmaals de rekening en tot onze verbazing hadden ze de EXTRA kortingen er niet van afgetrokken. Ontzet keerde ik terug naar de Colruyt en die vertelde mij dat ik geen EXTRA kaart had afgegeven en dus ook geen recht had op die EXTRA kortingen van Colruyt.

Het zit dus zo:

  • Vraag eerst de Extrakaart aan bij Colruyt,
  • Vul dan pas het ‘Samenwonen / trouwen’ formulier in,
  • Neem deze steeds samen mee tijdens die desbetreffende 6 maanden.

Dit leggen ze helaas niet correct uit op website. Uiteraard kan ik dit begrijpen want zo geniet je van de Extra korting en die 5% die je achteraf krijgt dankzij de ‘Samenwoonkaart’. Maar wij houden nu eenmaal van dubbele kortingen, zeker als dit betekent dat we extra gin, wijn en pasta kunnen kopen.

Together and Apart

Binnenkort van plan om te gaan samenwonen? Of ben je ondertussen al gesetteld in jouw nieuwe stekje? Of beter nog, heeft jouw prins op zijn witte paard jou betoverd met een mooie diamant om jouw vinger en een vraag waarop je maar al te graag “ja” antwoordt?

Logo Colruyt

Wel dan heeft Colruyt jou alvast iets heel leuks te bieden!

View original post 163 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s