What about the money?!

Om dingen te kopen, heb je geld nodig. Alleen, hoe pak je dat aan als beginnend samenwonend koppel? Het start met iets groots, namelijk een gezamenlijk rekening. Maar welke richting moet je uitgaan?!

Wij zijn elk bij 2 verschillende grootbanken, ING en KBC. Maar het is nu wel eens tijd om die andere kleinere banken eens te gaan bekijken.

ING, Financiën, Bankwezen, bank, ING, INNGbank

De raad van de Oranje Leeuw

Mijn zoektocht startte zoals gewoonlijk in twitterland. Met een #dtv en een @ naar ING, KBC, Argenta, Keytrade,… Ze antwoordden bijna allemaal en gaven mij veel lees- en leerstof.

Uiteindelijk vond ik een artikel over de financiële instellingen in België. Via de spaargids kan je alles vergelijken. Zo ben ik ook op zoek gegaan naar kredietkaarten. Daar zit pas verschil in! Wat dacht je van verzekeringen? Of wat is jouw limiet per maand? Wil je het gekoppeld aan een bedrijf zoals Q8 om korting te krijgen? Het begint allemaal hier.

Wij zijn uiteindelijk voor ING gegaan. Waarom? Ik was al bij ING en geloof mij dat doet veel. Zo heb ik een contactpersoon in een bankfiliaal, waar ik met al mijn vragen bij terecht kan. Zij hielp mij dan ook met keuze van een gratis Lion Account inclusief 2 bankkaarten. Ik betaal enkel €20 per jaar voor mijn kredietkaart. Waarom ik gene gratis kredietkaart gekozen heb? Wel ik wil genoeg verzekerd zijn! holiday, relax, stress, vakantie,  madness

Herrinner je nog die vrienden of kennissen die een vakantiehuis hadden geboekt in Frankrijk en toen het zover was, bestond het huis helemaal niet? Indien dit bij mij zou voorkomen, dan ben ik verzekerd en krijg ik mijn geld helemaal terug. Maar hey, laat je niet vangen en volg deze tips van BelVilla.

Tot zover onze ervaringen, misschien passen we deze wel binnenkort aan?! Hopelijk positief dan! Deel ook zeker jouw ervaringen hieronder! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s