Speeltuin op Digitaalformaat

Als je werkt in een Digital Agency, dan beland je in een speeltuin vol technologische snufjes, goodies en applicaties.

Hyperlapse by Instagram deed me kwijlen van plezier! Maar ik kende het fenomeen al dankzij mijn GoPro. Het Edit program van GoPro bood dezelfde mogelijkheden aan al dan niet meer. Toch ben ik er mee beginnen te experimenteren in the JUSt Office met dit als resultaat:

Dan was er Adobe Voice. Wat een zalig en easy peasy medium om je eigen verhaal mee te vertellen op een digitale manier. Je begint met een idee, een template en dan begint het spelen! Voeg tekst, een afbeelding of een icon uit hun enorme database toe aan jouw video. Vervolgens begin je jouw verhaal te vertellen, jawel jouw verhaal! Druk op ‘Record’ en jouw stem wordt samen gevoegd met een leuk deuntje op de dynamische video die jij hebt samengesteld. Resultaat? Een super leuke gepersonaliseerde video! En de einddoelen zijn EINDELOOS! Maak een fotoreportage, een presentatie voor het werk, een invitatie voor een überparty, een persoonlijke voorstelling voor toe te voegen aan jouw cv,…

Ik maakte er een ‘JUSt Story’ mee. Mijn verhaal van Studente ‘Office Management’ naar ‘#Ehsaldmc’ tot Conversation Manager bij The JUSt Agency. Dit is het resultaat:

http://voice.adobe.com/v/LYQU-j3VLyr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s