Het Einde #EhsalDmc

Tonight is the night! Kom hier met dat diploma! Vanavond om 18u word ik verwacht in Brussel op de Hogeschool-Universiteit te Brussel (nu Odisee, zucht! ) 1 jaar geleden, haalde ik dat andere bachelor diploma voor ‘Office Management’ al binnen, maar deze is de kers op de taart! Mijn opleiding aan de Ehsal Management School veranderde volledig mijn carrière keuze: van Management Assistent naar Community Manager, van administratie naar conversatie, van Microsoft Office naar Social Media.

 

VRT, Ehsal, Ehsaldmc

Mijn schooljaar was niet echt een waow. We waren maar met 50 en onmiddellijk werd clan West-Vlaanderen en Antwepren gevormd. Clan Merchtem had maar 2 deelnemers, dus we moesten op verkenning! Zo heb ik zalige mensen leren kennen ook buiten onze groep. Ons grote #ehsaldmc voorbeeld? Kay Snels! Je kent haar ONGETWIJFELD van #TeachMeWhatever. Google dat maar eens! Hopelijk zullen de speeches vanavond beperkt blijven tenzij ze tussendoor al bubbels en broodje serveren. Dan kan het mij allemaal niet schelen! Ik kijk er vooral naar uit om iedereen terug te zien en te weten te komen waar zij juist staan. Een goede #EhsalDmc vriend zit nu bijvoorbeeld op wereldreis in Bolivia! Damn Matthias ik baal enorm dat je er vanavond niet bij gaat zijn!

20u later…

AMAAI! Onderscheiding dames en heren! Dit had ik eigenlijk niet zien aankomen! Ze gaven ook prijzen weg, alleen zat de prijs voor ‘de grootste crew’ er helaas niet bij. Iedereen had een plusFamilie, graduation, HUB, EHSALDMC, Odisee1, ik een plus6. We zijn nu eenmaal een hechte familie, what can I say?! Ons make zorgt vaak voor gênante situaties zoals ‘Ik heb dorst’ goed verstaanbaar uitspreken als er iemand met drank rondkomt. Al snel hadden ze ons door en kwamen ze altijd als eerste bij ons voor hapjes en drankjes. DANK U MOEDER! Gevolg? Veel drank en een lichte hoofdpijn deze morgen.

Wil je graag meer te weten komen over deze opleiding? Check dan zeker eens mijn blogpost over #EhsalDmc

Een gedachte over “Het Einde #EhsalDmc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s