Blame it on Laundry Day

HOPA!

Eindelijk is hij klaar, de Laundry Day aftermovie! Ik ben nog steeds aan degene van Tomorrowland bezig, maar deze was iets korter en kroop dus heel wat minder tijd in!

Het is helaas al weer een dikke maand geleden, maar ik krijg nog steeds de kriebels als ik er naar kijk! Het begon allemaal met Dj Ghost. Ken je hem niet? SHAME! De Ghoststyle is vooral bekend onder de Hardstyle liefhebbers, maar ik kan hem zeker smaken! Ideaal om zo’n festival als LaundryDay mee ‘in gank’ te trekken.

Het gelukzalige gevoel, van de zon dat door de wolken trok, was onbeschrijfelijk! Het feest ging verder met het legendarische duo Discobaar A Moeder, met als hoogtepunt de linedance op ‘Thank god I’m a Country Boy!‘. Oh ja hoor, deze staat ook in het filmpje. Indien u totaal niet weet wie of wat ‘Discobaar A Moeder’ is, wel wij wouden liever op de tunes van dit Antwerpse Dj duo dansen dan op Martin Solveig #Justsaying! Daarna was het verder dansen op Basto, Reggaeviben op TLP, Hard gaan op Dj Gunther D en totale madness bij de set van Dimitri Vegas and Like Mike!

What else can I see, de after movie spreekt voor zichzelf 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s