Go to the Pro!

Ik wou een Hero zijn!

Neen, ik was gewoon jaloers en total amazed door het kleine apparaatje.
Het gebeurde allemaal 10 maart’14 in Les Deux Alpes toen mijn neef het veelzijdige toestel meenam op de berg en hem aan zijn board bevestigde. De beelden die we erna te zien kregen, waren fenomenaal! Plus je kan er niet alleen filmpjes, maar ook foto’s mee maken met de 170° lens. Juist geen fisheye, maar perfect om die heerlijke panorama’s te krijgen.

Ik kon mij niet langer houden en ben beginnen zoeken naar de ultieme promo!
Het begon allemaal met het bekijken van talrijke YouTube filmpjes. Welke GoPro ga ik nemen, white, silver of black?
Wat zijn de verschillen? Wat zijn de prijzen? Wat zit er in het pakket?

GoPro, TML14, TML,

De stokkenrage op TML

Uiteindelijk ben ik voor de ‘GoPro Hero 3+ Silver Edition’ gegaan. Waarom?
Wel deze heeft 10mp en de Black heeft er 12. Ook zijn er bepaalde verschillen in instellingen, maar deze vond ik nihil.
Verder is het prijsverschil van over de 100EUR te wijten aan de inhoud van het pakket. Zo krijg je bij de Black veel meer bevestigingen en patchkes, plus een afstandsbediening. Super handig! Maar als je de gratis App van GoPro download, dan kan je alles en nog meer doen dan met die afstandsbediening. Zo kan je filmpjes bekijken, direct op je phone zetten en zo online zetten. Ideaal om te stoefen en te pronken met je nieuwe speelgoed! Ik kwam dan uiteindelijk op de site van KameraExpress uit waar ik reeds vele spullen heb gekocht voor mijn Nikon.

Met die 100EUR die ik in mijn zakken heb gestoken door de Silver te kopen,heb ik mij dan  een statief van Joby gekocht, namelijk de Gorilla. Veelzijdig in gebruik en kan je overal op bevestigen! True Story! Plus uiteraard ook de stok! Je weet wel de stokken die je vanaf nu op elk festival de hoogte in ziet gaan. Geweldig!

Ik ben nu volop bezig met het ontdekken van het GoPro edit programma. Alleen balen dat het programma niet kan runnen op Windows 7. Ow ja, ik heb alles gedaan maar ik zou mijn ‘drivers’ moeten reebouten of geen idee waar ze het over hebben in die tutorials. Thank god heb ik een mac die dit gebrek kan opvangen. Mijn eerste resultaat? Een filmpje van Francofolies.
Heel slechte kwaliteit want had het blijkbaar als ‘Phone’ formaat gesaved. Dus de volgende (TomorrowLand!!!!!!) zal beter worden, beloofd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s